I don't have much in my life, but take it, it's yours.

Fredag och påsklov, rätt fint.

Annars så hände inget särskilt, håret blev några centimeter kortare och märkbart fräschare. En fin vän kom förbi för lite småprat och te, fint. Fast är fortfarande inte riktigt omställd till svensk tid, så det är lite sisådär.

Plus att jag saknar världens finaste pojke, sådär så att det gör lite ont i både hjärtat och magen. Jag vill vara där och ligga brevid, hålla i handen, skratta och diskutera olika saker, pussas och bli kliad på ryggen innan jag ska sova. Fast det är väl bara att vänta, vänta och vänta, för snart, snart är det fredag igen.

Kina.

Kina var helt fantastiskt och redan nu vill jag tillbaka. Tillbaka till allt.

Fast det var rätt fint att komma hem till mitt hjärta, trots att jag inte sovit på nästan ett helt dygn så fanns det tid för att prata, skratta och pussas.

Kärlek är det finaste.

Baby, it's a wild world.

Efter att ha tillbringat en helg i finaste Stockholm kom jag hem till något grått där regnet öste ner. Så istället för att vara seriös såg jag "The lovely bones", åt middag och drack te. Fast lite seriöst blev det, har knåpat ihop ett halvt tal till nationella på onsdag och om vi säger såhär, det får bära eller brista.

Så nu är ännu en vecka snart slut, det bästa den här var (förutom världens finaste människa och pussar) att studentmössan kom. Så nu ligger den här brevid mig. En vit kartong och en massa, massa längtan.

Snart så, bara vänta, snart.

RSS 2.0