Tack för nu.

Om ungefär tre timmar sitter jag på ett tåg mot Stockholm för att tillbringa hela mitt höstlov med världens finaste människa. Fast först ska jag packa ihop allt nödvändigt och onödigt innan jag kan bege mig. Äta middag innan jag åker vore bra också, tågmat är inte så kul.

Men det kommer i alla fall att bli väldigt fint den här veckan och jag ska bara andas, leva lite och samla nya intryck.

Bisous.

and then you know your love is real.

Det bara regnar och är grått, så därför vägrar jag idag eller ja, jag har vägrat sedan lunch, d.v.s att jag tänker inte vara på dåligt humör eller vara grinig. Istället ska jag koka te, tända ljus och skriva lite på min romananalys och imorgon ska det bli världens bästa torsdag med världens finaste människor.

Så blir det.

Je suis ici et j'attends, c'est juste comme ça.

Jag är alltid punktlig kom jag fram till idag, en rätt fin egenskap.
Annars har jag trippat fram på isiga gator och sladdat runt med ett par nya vantar och röda skor (med mindre glada tår eftersom mina strumpbyxor är trasiga nere vid tårna).

Imorgon är det onsdag och jag ska ha biologi B hela dagen lång. Ikväll ska jag analysera Candide och nöta glosor, välkommen till mitt liv. Ich liebe.

Om tre dagar är det fredag.

You've got something I like.

Måndag, måndag, måndag.
Miljötänk, försök till arbete med en romananalys, lite franska och en kort svensklektion samt PA-möte. Vi jobbar oss framåt. Annars har jag roat mig med att dricka te och titta ut i mörkret, funderat över vad som ska packas ner och undvikt skolarbete.

Åh, snart är det fredag och det betyder höstlov, Stockholm och världens finaste pojke.
Jag längtar så.

Fast nu ska jag titta på Glee och mysa under täcket, jag förtjänar det på något vis.

Do you still think about me now and then?

Den här söndagen är bara.
Soppa, te och en massa löv.
Bara söndag och en vecka kvar innan höstlovet.
Det kommer att bli bra.

Vi har det så fint.

Vi har det så bra och fint, vi två.
Jag älskar dig ♥

Take me baby or leave me.

Åh, allt bara snurrar på framåt och det känns fint. Löven är gula och täcker hela gården, vi har dansat som ninjor inför halva skolan och jag fick tillbringa en dag som Harry på skolan. Fint. Mindre roligt var att jag tillbringade 9 timmar igår med att rädda min dator, fast det fina är ju att den mår bättre nu, tack vare Anders. Jag måste nästan köpa en gigant bukett åt honom, eller en chokladask. Han är så bra.

Annars var kväll igår bra, rolig och fin, som alltid när jag får vara med mina fina, åh så finfinfint. Jag är kär i Napoleon Dynamite och jag kommer nog alltid att vara det. Awesome.

Fast den här dagen ska jag spendera med världens finaste, kvällen likaså, det är nog ändå det som är finast av allt ♥

Fina onsdag.

Idag har jag lärt mig fantastiska saker, eller ja någolunda fina saker i alla fall.
Som att citronhonung är gott, eller att tre mandariner är välbehövligt om lunchen smakar grädde och senap, eller att upplysningen och romantiken är spännande, eller att större delen av min klass kan dansa i takt. Rätt bra ändå. Plus att nemo nisi mors är ett rätt fint uttryck.

Fast bäst är ändå pussar, hur många pussar som helst.
Och chaite.

Without saying a word.

Imorgon är det tisdag och jag ska bara få förmiddagen att gå. Få undan mitt seminarium i psykologi, skicka ett mejl som är sehr wichtig och lämna igen allt som har med kemi B att göra. Sen så händer det, det som jag längtar efter så att det gör ont. Jag saknar och älskar dig så mycket, men det vet du väl redan, inte sant min finaste, min älskade?

The season of...?

Helgen var fin, lite finbesök från norr och söder, lite kalas, mycket glass och bilåkning. Helgen var och vi är en fin kombination i alla fall.

Fast idag är det måndag och ja, det är oktober och sista veckan av period ett. Vi har hunnit med lite miljö imorse, lite klassikerträning och lite franska. Fin dag hittills. Nu inväntar jag mami, hon ville följa med när jag ska investera så då kan jag ju inte göra annat än att vänta, även fast jag kan åka själv. Åh, vilken frihet!

Annars är det tisdag imorgon och då kommer världens mest fanatstiska och bästa hem, åh vad jag saknar dig mitt hjärta, men snart är du hemma ♥

Det är helt otroligt.

Jag har körkort.
Jag har tagit körkort och jag får köra på vägarna själv.
Det är helt otroligt!

Dance, nothing left for me to do but dance.

Åh, det r så mycket som snurrar runt just nu, så mycket som borde bli klart, så mycket att göra klart. Jag försöker bara slappna av och hoppas på det bästa.

Det löser sig.

foto, foto, foto.

Idag kom förresten skolfotona hem. Mina absolut sista skolfoton, borträknat är då studentfotona.
Det var som vanligt, inte så jättefint. Fast mamma tyckte jag var fin, fast å andra sidan så är hon väl ändå lite partisk?

Så var det.

Idag har jag haft en utav de längsta dagarna på länge och det känns skönt att den snart är över. Jag har både hunnit med att öppna ett ångestmejl (som inte var ångest), tittat på djur i mikroskop, pratat värdelös franska, sett Frankenstein och kört på motorväg.

Fast störst av allt var ändå att jag klarade mitt teoriprov! Jag blev godkänd, godkänd, godkänd! Så nu gäller det bara att ladda om, köraköraköra och sen smäller det. Förhoppningsvis kan jag snart köra på vägarna själv. Åh, spännande!

such a perfect place.

Citruste, teori och lite, lite, lite nervositetpirr i magen.
Jag hoppas allt går bra och jag hoppas jag tar mig ignom den här veckan.

Åh, vad jag kommer sova gott om allt går fint.

Fredag, fredag, fredag.

Körlektion hela morgonen, teori, te och en fin film. Ungefär så har min dag sett ut och kvällen, den blir inte något alls. Den blir bara något litet, pyttelitet och det känns skönt. Skönt att få sova, att få slappna av och inte tänka på något.

Det som är ens liv.

Jag är trött utan att vara sömnig, fryser utan att vara kall och less utan anledning. Jag tror det bara är en sån dag då allt man vill är långt borta. Det blir nog bättre efter några timmar sömn, en kopp te och då jag fått göra bort saker som inte är lika roliga.

Jag vet det, jag vet att det är precis så.

And I'm watching you now.

Idag är bara en onsdag. Vilken som helst.
Har läst dikter, samlat in vattenprover ifrån en liten sjö, läst en massa teorifrågor, skrivit en liten resume och funderat. Funderat på om hösten verkligen är något för mig, alltså höstkvällarna,för dagarna har jag inget emot. Men det är så mörkt, tyst och kallt på kvällarna. Det känns tomt och jag fryser om fötterna.

Men jag jobbar på en lösning, en lösning som är lite varm, livlig och ljus. En lösning som involverar det allra finfinfinaste sakerna. Så jag jobbar fram något, sakta men säkert.

Problems, lines on your face, you smooth them out so no one can tell.

Måndagen som började som sisådär blev dålig, vände helt och blev bra igen. Allt tack vare en bra körlektion, finfinfina vänner och en kanelbulle. Det behövs så lite för att jag ska bli glad och jag är så lycklig att det är ni som gör mig det. Finaste finfinfina ♥

Men nu ska jag ladda om med teoriboken och plugga teori tills jag stupar. Det är inte lång tid kvar nu och jag hoppas, hoppas, hoppas att allt går fint!

To rule my world.

Åh, då var det dags för måndag igen.

Dock har den börjat okej med en ekologisk yoghurt och fin musik, inte lika fint att det var så mörkt när jag öppnade ögonen. Men annars ska jag göra det bästa av dagen, fylla den med fina saker trots ett fullspäckat schema med miljökunskap, franska, svenska och körlektion. Ska fylla den med finfina, med skratt och te ♥

Åh, kärleken.

Jag och mitt hjärta har spenderat hela helgen tillsammans, P my dear kallar oss för nykära. Jag tror det var ett tag sen vi var det, men kära det är vi. Fantastiskt fin helg och jag längtar tills om 16 dagar. Då får vi en hel vecka tillsammans och det var längesedan vi fick det, men snart så får vi det ♥


Fredag.

Åh, äntligen.
Äntligen, äntligen, äntligen ♥

RSS 2.0