Världens bästa citat.

Look, in my opinion, the best thing you can do is find a person who loves you for exactly what you are. Good mood, bad mood, ugly, pretty, handsome, what have you, the right person is still going to think the sun shines out your ass. That’s the kind of person that’s worth sticking with.

(Juno)

Att jobba för en hållbar framtid.

Idag hade jag tänkt lyssna på en föreläsning som handlar om att jobba för en hållbar framtid. Förhoppningsvis blir det intressant och jag kanske blir mer beslutsam om vad jag ska göra i framtiden.

Annars ska jag inhandla lite julpynt, strumpbyxor och kanske någon julklapp. Kanske att jag gör lite julgodis idag också, för imorgon är det ju trots allt 1 december.

Måndagsfezt.

Måndagar ska härmed bli måndagsfezt, det har jag och en fin vän bestämt oss för. Så idag inledde vi med glögg, skumtomtar och världens fezt spellista. Underbart.

Annars har jag spenderat en helg i huvudstaden, druckit mängder med te, ätit ännu mer skumtomtar och sovit brevid världens bästa människa.

Äsch, livet är väl inte så pjåkigt just nu.

Do the dance.

Äntligen fredag, helg och lite, lite ledighet.

Fast först en tågresa där ett hemprov ska skrivas och sen så, då är vi framme och jag får vara där jag allra helst vill vara just nu ♥

Oh, what can I do?

Imorgon är det fredag och ungefär 200 dagar kvar till studenten. Hade jag varit hemma hade vi firat, men istället beger jag mig söderut för att träffa familjen och för att träffa världens finaste, mitt hjärta. Det är inte heller så dumt.

Onsdag på ett ungefär.

Den här dagen har egentligen bara varit en dag i mängden, läst om proteintrådar och celler tills jag stupat, haft ett utav mina sista utvecklingssamtal under gymnasietiden, tittat på en bil som drivs utav vatten, gjort klart min del av en present och övervägt att fortsätta på mitt hemprov i psykologi b. Ungefär så.

Annars har jag och mami satt upp lite julbelysning idag och druckit glögg. Åh, julen är verkligen den bästa tiden. (jag vet att det fortfarande är november, men lite får man väl längta?)

Lågaffektiv.

Det är mysigt att åka skridskor på lunchen, mysigt att kolla på mysteriet på greveholm och att dricka te. Annars har jag haft en intressant psykologilektion där jag fick på ett ungefär bekräftat att jag är en pessimistisk realist, även kallat lågaffektiv. Intressant.

Fast nu blir det lite te innan jag sätter igång med mitt hemprov igen och förstås lite biologi. Mys, mys, mys.

Idag, imorgon.

Idag är det måndag och över tio minus ute, en födelsedagspresent är under konstruktion och ett hemprov ligger och väntar på mig. Imorgon är det tisdag och jag tror nästan att jag ska åka skridskor, men bara kanske. Fast jag hoppas. 


att leva i vakuum.

Den här helgen har varit som att leva i ett lyckligt vakuum.
Världens finaste pojke har varit hemma och jag har fått pussa på honom hela, hela tiden, jag har fått vara med mina finfina, bakat pepparkaksmuffins, klippt håret och bara fått mysa i mina alldeles förstora leggins som alla andra tycker är gräsliga.

Så det gör inte så mycket att jag ska ägna större delen av den här dagen åt att läsa om celler, miljövänliga hus och olika psykologiska teorier. Jag är rätt så glad ändå.

Super-mega-fantastiskt.

Håret är lite kortare och en sats mindre lyckade pepparkaksmuffins är bakade.
Om en stund får jag träffa världens finaste pojke som jag saknar mer än bara mycket, alldeles för mycket. Så det blir fantastiskt fint ♥

Fredag.

Harry Potter var bra, fina vänner är alltid bra och mandariner är utmärkta.

Annars är det fredag, jag är sjuttontusen projekt på gång, några skoluppgifter som skriker på min uppmärksamhet, en klipptid och ikväll så kommer mitt hjärta äntligen hem igen. Livet är rätt så fint just nu.

A snowflake fell (and it felt like a kiss)

Hemkommen från en helg i Berlin med fina vänner och blandat väder, kanske lite blandade känslor också. Berlin var helt enkelt lite för grått för mig, jag är mer Paris och romantik än Berlin och industri.

Så dagen har jag tillbringat med Psykologi B, pepparkakor och lite julmusik, samt prat om kärlek. Kärlek i mängder och det får mig att längta tills fredag alldeles enormt mycket. Mitt hjärta, åh vad jag saknar dig, men snart så. Snart.


Första snön.

Årets första snö är här och snart är det första advent.
Åh, så fint.

Fast finast är ändå att vi åker ikväll och imorgon lyfter planet mot Berlin.

Dagens.

Har insett att jag just nu läser världens mest intressanta kurs på skolan, psykologi B och jag ångrar mig inte en sekund att jag valde den.

Annars har jag planerat med fina vänner, skrattat, ätit mandariner och druckit te, jag har det så fint även fast det är mörkt och tisdag. Så kvällen ska jag spendera med att färdigställa en projektplan och med att packa en väska till Berlin, åh i övermorgon åker vi och det pirrar så mycket i magen redan nu, alles gut!


Berlin, Berlin, Berlin.

Den här dagen har varit fin ändå, trots att det är första dagen efter lovet. Jag har fått krama fina vänner, skratta och bara ha det trevligt (minus de två timmar som vi såg "En Far" av August Strindberg).

Plus att vi har skrivit ut alla papper inför Berlinresan och bokat biljetter till premiären av Harry Potter, otroligt fint! Jag kan knappt vänta tills torsdag!


åh.

Imorgon är det söndag vilket betyder att jag ska åka hem igen, tråkigt men sant.
Jag skulle mycket hellre stanna här hos världens finaste pojke, lyssna på när han spelar piano, nästan bränna fast mjölk i kastrullen, sova och bråka om täcket och bara vara.

Men jag tänker inte vara ledsen, för vi ses snart igen och på fredag åker jag till Berlin med fyra fina vänner ♥

Livet är okej.

Bitter.

Igår insåg jag att vid en ålder av 18 har jag blivit bitter, eller så slog det bara slint igår, det blev helt enkelt för mycket. Kanske har jag hört lite för mycket skit, sett för mycket skit på senaste tiden, men jag insåg det helt enkelt. Egentligen det som utlöste det hela var dokumentären vi såg igår, The Cove, så himla bra men jag blev bara så ledsen och arg. Det finns så mycket skit här i världen och jag hoppas att jag en dag kommer kunna bidra till en förbättring.

Mys.

Livet är fint just nu, trots förstora leggins och att det redan är mörkt klockan halv fem, det finns ju alltid morotskaka och en mysig filt. Sen kan det ju också bero på att världens finaste människa finns här också.

Jag gillar det här helt enkelt, precis som det är just nu.

RSS 2.0