Veckoplanering.

ÅH.

Nu handlar det enbart om att få tiden att gå ihop, fast det ser lite tajt ut. Precis som vanligt. Ska bara göra klart alla uppgifter som är kvar, sen är det studentfotografering, mösspåtagning, klassikern, bal och förhoppningsvis lite kvalitetstid med finaste människorna. Fast trots stress ser jag framemot allt, speciellt onsdag, för då ska vi fira hur när det är!

Åh herre.

Tisdag och ja, jag bordde egentligen göra klart allt som skriker på min uppmärksamhet. Borde skriva färdigt mitt paper, borde repetera fransk litteraturhistoria och grammatik, borde rätta gamla uppgifter och ja, en massa saker som jag borde, men vad gör jag? Ingenting.

Åh, herre nu får det bli lite ändring på det här, ska jobba på nu den sista veckan så att jag är klar tills nästa onsdag med A-L-L-T. Ska börja med att pallra mig till konsum för att köpa mjölk, bara så att något blir gjort.

Måndag.

Början på en ny vecka och egentligen så händer det inte alldeles för mycket. Har knappt någon lektion idag, imorgon ska jag och två fina informera på en gymnasiemässa, på onsdag ska jag volontärarbeta, torsdag är ett tomrum och på fredag blir jag 19 år gammal. Herregud vad tiden går fort.

Birds.

För ett år sen var jag i Paris vid den här tiden.
För att beskriva den resan behöver jag alldeles för många ord, men den var vekligen fantastiskt rolig och jag skulle så gärna vilja göra om den.

I just came to say hello.

Imorgon är det fredag och jag längtar verkligen, lite miljöombyte och kärlek, kanske blir det sol också?

Fast först ska jag skriva färdigt en rapport och skriva ett prov om ondska. Helt okej, trots att det är drygt.

Serenades.

Precis som alla onsdagar under den här perioden var jag ledig idag, men istället för att sova bort hela morgonen cyklade jag till andra sidan stan och volontärjobbade. Det kändes fint och som att jag kanske lyckades med att göra någon glad idag, fast mest handlade det om att fylla på olika förråd, diska, tvätta och göra fint.

Fast nu har jag satt mig här igen, inte för att inte göra någonting utan för att skriva den sista rapporten någonsin under min gymnasietid. Härligt.

1 maj, 2011.

Då så var det söndag igen och imorgon så är det måndag, rätt självklart.

Vet dock inte än om jag har några lektioner imorgon, så kanske det blir en dag till på lovet, som en liten bonus. Fast egentligen borde jag läsa och skriva, mycket och ännu mer. Verkar som att det är dags för att ta tag i sig själv en sista gång innan gymnasiet är slut, drygt en månad kvar tills vi får stå vi våra mössor och sjunga oss hesa.

Fast först ska jag skriva färdigt det som jag samlat på hög. Underbart.


RSS 2.0