28 mars, 2012.

Ska sluta hänga upp mig på små saker som egentligen inte betyder något, livet är mer än det. Ska sluta klaga också från och med nu.


20 mars, 2012.

Fysikplugg och biologiplugg, det är ungefär vad jag delar upp mitt liv på nu. Föreläsningar som drar över tiden och föreläsare som drar in pausen för att hinna med allt och ändå inte håller tiden. Fast som sagt, jag tänker vara positiv och se framemot helgen och att det snart är påsk. Livet är fint, trots plugget.

19 mars, 2012.

Så sitter man här och det enda man vill är att det ska bli fredag, dumplings och fina vänner.

Fast först blir det plugg, jobba pub, plugg och träning. Fast det borde bli bra, för fredagen kommer bli så värd.

12 mars, 2012.

Fem timmars plugg och då känns det okej att avrunda kvällen med den fantastiskt välgjorda Angels in America, samtidigt som man virkar upp gamla garnstumpar och dricker blåbärste.

12 mars, 2012.

Idag var det födelsedagsfirande med finfrukost och paketöppning, sedan blev det tvätt, plugg med inlämningsuppgiften/tentan, en kort promenad med vårjacka och solglasögon. Nyss var det pestolax och potatismos som stod på borde och om en stund ska vi fika lite eftersom att det fortfarande är min finastes födelsedag. Så skön dag, trots en massa plugg.


11 mars, 2012.

Efter 3 timmars tvätt, veckohandling med bästa syster och en kopp kaffe på det så är det tentaplugg som gäller resten av söndagen. Fast det känns rätt okej ändå, ska belöna mig själv med morgonträning imorgon, inlämningsuppgift för bonus till tentan och födelsedagsfirande av bästa killen. Gillar det faktum att tentavecka innebär att man inte behöver åka till skolan för föreläsningar utan pluggar själv som man känner, minus med tentavecka är att gränsen mellan skola/fritid suddas ut ganska kraftigt.

10 mars, 2012.

Dags för ännu en helg av tentaplugg.

8 mars, 2012.

Längsta dagen igår och det var bara labb, labb och labb, men det var i alla fall kul och intressant. Fast om jag skulle dela med mig av vad vi labbade med skulle nog en del rynka på näsan och tycka det låter lite äckligt och andra skulle nog bara tycka att det låter trist.

Så hur som helst, idag var jag fri från både labb och föeläsning, jag borde spenderat dagen med att plugga hela dagen men istället har jag köpt födelsedagspresenter och slagit in dessa fint, virkat ett pannband till påsklovet (som jag längtar till så mycket att jag dör lite varje gång jag tänker på det!) och lagat en god korvlåda. Men lördag, söndag och måndag blir tre heldagar med plugg. Imorgon blir det lite räkneövningar och träning på kvällen, kanske lite plugg och vem vet, fredagsmys trots att det är sjukt mycket som jag har att göra?


5 mars, 2012.

Skriver att-göra-listor, söker jobb, virkar pannband och börjar att förbereda en del inför kommande tentaplugg. Lever lite i vakum ikväll, vilket betyder att jag inte tänker öppna en bok förrän på onsdag.


3 mars, 2012.

Sitter och tittar på reprisen av korrespondenterna, väntar på att nagellacket ska torka och bara tänker på ingenting. Det här är första gången på tre veckor som jag kan sitta och titta på repriser en lördagseftermiddag, inget plugg, inte som måste göras just nu och ja, ingenting. Så himla välförtjänt.

Igår firade jag mitt överförväntan, helt fantastiska betyg på statistikduggan med en kardemummabulle och kaffe på skolan, tränade på eftermiddag först ett medelpass och sedan 20 minuter på crosstrainer, roligare träningsmaskin finns inte! Och kvällen spenderades med mysmiddag med världens finaste som köpt kaffeglass till efterrätt och vi såg the reader som var så otroligt vacker att jag grät både en och två gånger under filmen.

Ikväll blir det lite festligheter i form av eftersläpp med fina vänner, min kornblå paljettkjol och dansvänliga skor.

RSS 2.0