And I love your smile.

Jag längtar så mycket att jag inte kan sätta ord på det. Men istället ska jag försöka tänka på annat ikväll och vara med mina fina, fira att det inte är lång tid kvar tills studenten och skratta.

Så får det bli.

Kärlek på avstånd.

Om man kunde skriva med ord hur mycket man saknar någon skulle jag göra det.
Men jag kan inte det.


Söndag.

Helt vanlig dag. Tänkte plugga och åka skidor, men städade istället badrumsskåpet och garderoben, drack te och åt en halv semla. Numera är inte söndagarna ångest faktiskt, det är mer som tjocksockedagen som bara är. Det gör inget om man inte gör något, det är okej det med.

Men imorgon är det en ny vecka. Vaccinering, friskis, skola, te, fina vänner och 150-dagarsfesten, det kommer nog att bli trevligt.

Finaste torsdag.

Finaste med torsdagar som den här är att fika med fina vänner, att dricka te, prata, skratta och planera. Jag gillar det, extremt mycket.

Annars så ska jag skriva ihop en "etikanalys" av ett fall till imorgon och jag ska börja planera för min idrottsuppgift som förhoppningsvis blir lite halvbra sådär. Ungefär så ser dagen ut, inget konstigt alls.

Den modernistiska människan.

Då var uppsatsprovet färdigt, 14 sidor in och så var b-kursen nästan slut. Lite synd ändå, för jag gillar verkligen litteraturhistoria.

Annars har jag åkt skidor med fina vänner och sett solen gå ner, druckit flera koppar te och dansat runt i tjocksockar, allt för att göra måndagen fantastisk. Imorgon är det tisdag och det är dags för en ny period, trevligt med lite variation. Annars längtar jag mest till helgen och tills jag får åka ner till världens bästa människa. Men det är ett tag kvar, alldeles för länge.

Så jag får väl fördriva tiden på något sätt fram tills dess.

Fredag till söndag.

Den här helgen har jag spenderat med svenska och modernismen, med chaite och havreflarn (som jag själv bakat!), med rosetter och en ny favorit klänning, med fin film och att sticka en halsduk, med firande av världens bästa vän och musik som bara går om och om igen.

Imorgon börjar en ny vecka och jag hade tänkt att försöka skriva ett fantastiskt uppsatsprov imorgon. Fin start på en ny period i skolan.

In the name of love.

Världens finaste och jag, vi firade tre år igår och idag så åkte han hem.
Tråkigt, men sant, fast vi ses snart.

Han är världens absolut bästa människa och jag älskar honom, mer än vad jag kan förklara med ord.

Home is wherever I'm with you.

Nu har jag påbörjat sista terminen på gymnasiet, så fantastiskt och så skrämmande. Har tillbringat dagen med ungefär 35 minuters lektionstid och resten var fin och rolig tid med finfina människor. Dagen avslutades även med fika och kvällen kommer att avslutas med världens finaste pojke.

Det är helt okej med måndagar som är som den här.

Annars ska jag läsa om modernismen tills jag stupar, fast det tar jag imorgon.

Världens bästa.

Jag älskar dig, världens bästa ♥

Första sex månaderna.

Igår låg jag länge och funderade på hur de här årets första halvår kommer att bli och jag kom fram till att det kommer nog bli det roligaste på länge. Jag kommer att få göra så mycket roligt och fint! Saker som att fira tre år med världens finaste pojke, gå på studentfester, åka ner till Stockholm några svängar, fira fina vänner som fyller år, fylla år själv, mösspåtagning, bal, fira min systers examen. Fast störst av allt i år blir att ta studenten och en resa.

Det är inte vilken resa som helst, utan Kina. Jag har inte förstått det själv, men jag ska åka till Kina, i april. Helt underbart sjukt roligt.

Så det är halvåret blir nog fantastiskt.

2011.

Så blev det ett nytt år igen, visserligen var det tre dagar sen, men ändå.

Hittills har jag ägnat det nya året till att dricka te, lyssna på fin musik, titta på bra filmer och bara vara och mysa med världens finaste pojke. Bara finfinfina saker.

Fast idag ska jag göra något mindre mysigt, besöka vårdcentralen för mitt onda öra, inte bra och inte roligt.

RSS 2.0