9 juli, 2012.

Har en rapport kvar att skriva, sen är jag klar med fysik B. Att plugga 100 % på universitetsnivå och att samtidigt läsa in den största kursen i hela gymnasieskolan på egen hand är inte att rekomendera. Det är otroligt hårt och slitsamt, det är sömnlösa nätter och dubbelplugg hundra gånger om. Men nu har jag en liten ynka rapport kvar, sen så har jag det på papper. Jag har klarat av det. Känns helt sjukt, fantastiskt och underbart.


8 juni, 2012.

Från att ha trott en sak till att göra en helt annan. På en timme så ändrades hela min sommar och ja, jag kunde nog inte tycka att det kunde bli bättre än så här. Så nu packar jag ihop här och säger hej till sommaren.

3 juni, 2012.

Tentan är skriven, tentaölen uppdrucken och festen igår blev bra men lite speciell.
Så vad händer nu? Regn, sommarplugg och sömn, plus kvalitetstid med alla som betyder.

Peace out.

1 juni, 2012.

Idag är det dags. Sista tentan och klockan tre är terminen slut.
Den här sommaren ska jag fylla med solsken, fantastiska människor, att resa mellan två hem, jobb, miljöpolitik och kanske att jag låter mig själv sova längre än till 06.00.

Den här sommaren är så himla välbehövlig, har haft den värsta terminen någonsin, med dubbelplugg och tentor hela tiden. Ska ta vara på den tiden som jag får nu och bara försöka njuta och andas, det är långt kvar till 17:e september.

RSS 2.0