Jag sökte efter dom perfekta orden, det kan gå när du inte är här.

åh, jag saknar och jag längtar.
Varm hud och fina ögon.

Låt det bli fredag.

27 mars 2011.

Kalasfin konsert igår, lite rysningar, lite härligt mellansnack och extranummer extra deluxe. Trevligt.

Annars är det söndag nu, ska koka den fjärde koppen te snart, göra någon stencil med franska, skriva om burka sett utifrån olika etiska/religiösa perspektiv och hoppas på att jag inte ska bli magsjuk. Inte trevligt, men risken finns. Sen blir det till att planera veckan, ska ta tag i att försöka söka sommarjobb i veckan och det blir lite spännande och förhoppningsvis så kanske, kanske blir det bra i slutänden.

Åh, ikväll.

Ikväll blir det konsert, Bo Kaspers orkester, härligt och fint.

Underbart.

Onsdag.

Formsvackan som varit under en veckas tid nu, fick ett trevligt avbrott och kanske t.o.m. ett avslut idag. Min syster har fått ett jobb, inte vilket som helst utan det hon allra helst ville ha, det gjorde mig överlycklig. Min finaste syster. Sen kom nästa trevlighet och det var en tjuvtitt på vårt schema för den sista perioden på gymnasiet. Det kommer bli fantastiskt, helt underbart och åh, nu börjar festen och vägen mot studenten på riktigt.

Jag kan knappt vänta.

15 mars.

Nostalgimusik, ett tal som är långt ifrån färdigt och bara en massa, massa annat som jag borde och ska göra. Fast just nu vill jag bara ha solsken, ledighet och härligt lördagsmys. Kanske lite te också och god frukt.

Men iställer ska jag äta middag och sen börja med mitt tal. Tal, tal, tal. Åh, så roligt.

13 mars.

Söndag och imorgon är lovet slut.

Tänkte tillbringa kvällen med te och pretty woman.

Finaste och värsta.

Har haft ett fint sportlov, eller i alla fall början av det.

Tillbringade några fina dagar med mitt hjärta, myste, drack te och köpte gummistövlar. Firade födelsedag i förskott och pussades, min allra finaste, underbara älskade. Annars kom jag hem och träffade världens bästa här på hemmaplan, fikade, strosade och pratade. Helt fint och fantastiskt!

Dock så slutade det vara fantastiskt när jag bet sönder en tand och fick ringa till tandläkaren för att få en akuttid, bedövad i halva munnen och mer än 1 decimeter nysnö. Åh, det var inte lika trevligt. Men den här helgen ska jag ägna åt att göra färdigt en massa projekt som är på gång, skolarbete och annat trevligt. Plus att jag ska längta lite, längta tills mitt hjärta kommer hem, till en finkonsert och till april, till Kina och nya upplevelser.

Så var det fredag.

Efter två fina resultat så avslutade jag den här veckan och äntligen så är det sportlov. Så snart åker jag ner till mitt hjärta och spenderar ett par fina dagar där, trevligt, fint och underbart.

RSS 2.0