30 juli.

Det här med ledighet, eller snarare perioden mellan två olika typer av studier är inte så bra på alla sätt. Bland annat så påverkar det min  stuktur och punklighet när det kommer till att ordna saker. Borde ta tag i det nu, fast samtidigt så är det extremt varmt och soligt plus att boken som påbörjades för någon dag sen börjar närma sig det spännande slutet... Kanske kan göra det sen?

Fast jag har ändå varit något som skulle kunna kallas för produktiv, jag har hämtat ut min kurslitteratur inför hösten. Det är väl ändå något?

Inofficiellt.

Igår blev jag inofficiellt stockholmare, jag plus föräldrar åkte bil ner till huvudstaden med bilen fullastad med allifrån stekpannor till möbeltassar för att "fylla på" inredningen i min finaste blivande sambos lägenhet. Det blev fint och jag tror nog att vi båda kommer att trivas där, helt klart.

Känns bara lite konstigt att jag enbart kommer att bo hemma i mindre än en månad nu (!!!)

Säkert.

Den här hösten blir jag stockholmare, sambo och blivande miljövetare.

Rätt så fantastiskt och spännande.

Vuxenpoäng.

Idag samlades en del vuxenpoäng in, åkte till ikea och inhandlade en del möbler och andra saker som faktiskt är nödvändiga att ha i ett hem, så som galgar och en citruspress. Känns lite spännande, även fast det bara handlar om skoställ och byråer.

Plockar och rensar.

Det är något som håller på att hända nu. Känner bara för att rensa ut allt som är gammalt och trasigt, och för att packa ner allt som ska sparas. Tror det kan ha att göra med att jag förbereder mig mentalt för att lämna boet för att stå på egna ben eller ja, delvis egna ben om det blir som jag hoppas, för om det blir som jag planerat så blir jag sambo till hösten och det skulle vara alldeles förträffligt. Fast först måste ett visst antagningsbesked dimpa ner.

RSS 2.0