Bokat.

Har bokat två resor i november, båda till norrland. En utav resorna går hem, hem till mami och papi, huset och flickrummet och det kommer självklart att bli mys. Den andra går till en utav min själsfränder, till en lägenhet och enbart mys, mys med världens bästa vän (som jag saknar så att jag går sönder bara jag tänker på det).

Fast man ska väl leva i nuet också, inte bara längta efter det som ligger lite för långt bort. Så jag ska återgå till rapportskrivande, excelövande och statistik. Det är livet på en pinne.

Dagen innan ännu en vecka på universitetet.

Imorgon är det måndag igen och redan nu så ser jag framemot nästa helg.
Great.


Lördag.

Efter tre dagar på ett laboratorium med en klass miljövetare så är man trött, men glad. Sedimentprov, vattenprov, temperaturer och annat har noterats, kort har spelats i mängder, bastubad, mängder utav vegetarisk mat har ätits och intressanta samtal har förts och så kom vi hem igår och jag avslutade dagen helt utslagen på sängen ungefär klockan tio.

Den här dagen har spenderats med utbildning på villan, något som gav mig mitt första märke till min framtida overall, träff med syster, fika och shopping tillsammans (lätt den bästa kombinationen). Det blev någon typ utav efter-tenta-innan-resultatet-shopping, så om tentan gick bra så var det min belöning och om tentan gick dåligt så var det min tröst, har helt enkelt helgarderat mig inför resultatet som kommer till veckan.

Annars så tänkte jag prova mig på en risotto ikväll, kan bli rätt spännande...

Onsdag.

Känns kul och underbart att det snart är fredag, samtidigt så känns det hemskt. Jag är inte alls sugen på att ha min första tenta, men jag vill verkligen träffa fina underbara människor som jag saknar. Kul, kul.

Vad gör vi?

Ja, efter att ha dansat loss på friskis, ätit paj till lunch och med ett grått Stockholm utanför fönstret så går det inte att komma ifrån. Jag måste plugga inför tentan på fredag. Minst tre timmar idag, helst fem.

Vad gör vi? Nu kör vi.

9 september, 2011

NU har jag haft ungefär två veckor med föreläsningar och det är en vecka kvar tills min första tenta, så vad gör jag? Renskriver a-l-l-a anteckningar från föreläsningarna, bara 6 1/2 föreläsning kvar nu! Plus typ 150 sidor att läsa om igen och stryka under fakta plus reflektionsfrågor att göra om plus study questions plus några pdf:er. Joy to the world.

Fast ikväll tänkte jag umgås med några utav mina kursarvänner, fredagsmys på sommar it is!

5 september, 2011.

Kan bara konstatera att efter att bott hemifrån i snart 3 veckor, börjat på universitet och håller på att bli insparqad så är livet rätt okej. Förutom att jag alltid är trött. Trött som..trött. Godnatt.

RSS 2.0