30 december.

Idag är det årets näst sista dag, imorgon är 2010 över och 2011 är ett faktum.

Helt otroligt och jag kan knappt förstå allt som kommer att hända nästa år.

27 december.

Fram och tillbaka så har vi åkt 60 mil idag, jag har hunnit inhandla världens finaste rosettröja och läst Kafkas Förvandlingen. Imorgon ska jag försöka vara atletisk med några vänner, vi ska åka skidor och förhoppningsvis inte frysa ihjäl. Sen på kvällen ska jag koka en stor kopp te och spela alfapet med världens finaste pojke.

Fint med jullov.

Slut.

Julen är slut, alla klappar är utdelade, julmaten är snart uppäten och granen har börjat barra. Om en vecka är det ett nytt år, 2011. Helt sjukt.

Imorgon ska vi försöka bege oss norrut (fast bara för ett kort tag) trots snöoväder och drivor i mängder.

23 december.

Jag har hittills haft världens bästa jullov.

Gårdagen tillbringades med fina vänner, te och en massa skratt, inköp av den sista julklappen och kvällen fick jag spendera med världens finaste. Den här dagen har jag spenderat med att vakna upp, äta frukost, mysa och byta julklappar med världens finaste pojke. Jag fick en hel säck med fina saker, fast den absolut bästa julklappen var att han kom hem i fredags och stannar länge ♥

Annars har det städats och donats, ett snabbt julklappsbyte med min finaste vän pet och nu så väntar vi bara här hemma. Väntar på att syster ska anlända och att den 23 ska bli den 24.

Så god jul, en god, fin, mysig, underbar jul.

Måndag i mitt hjärta.

Den här måndagen har varit fantastisk, helt legendarisk. Så nu ska jag dansa i tjocksockar en stund innan jag äter en tidig middag för att hinna med julklappsinköp. Sen blir det en fin måndagskväll skulle jag tro, jag får ju spendera den med världens finaste människa.


And I was stuck in the middle.

Den här helgen har varit fin.
Jag har fått pussa på världens finaste pojke, varit på bio med samma pojke och sedan kollat på en film till direkt efteråt, fast hemma. Sovit och vaknat upp med samma pojke till världens snöstorm (som härjat sedan i torsdags), ätit finfrukost och sedan legat på sängen med honom och lyssnat på en ljudbok, närmare bestämt Harry Potter, den fjärde och bästa boken.

Sedan har dagen spenderats med att klä julgranen, dricka kopiösa mängder te och fundera på julklappar, seminarium i psykologi B och varför jag inte fått jullov än.

Äsch, bara två dagar sedan ska jag mysa i tjocksockar varje dag.


Jag gjorde upp en eld för dig och nu brinner hela skogen.

Världens bästa, finaste, underbaraste, mest fantastiska och helt alla-fina-adjektiv-i-världen är hemma, är med mig och jag får ha honom hemma mycket längre än vad jag är van vid. Det är så himla fint.

Så det firar vi med att gå på bio ikväll och med att mysa, med tända ljus och fin musik, med julmys och pussar. Kan inte bli bättre.

Världens bästa dag.

Helt klart.

Åh imorgon.

Efter imorgon kommer det att bara vara en dag tills fredag.
Åh, jag längtar tills imorgon någon gång efter lunch, för då är jag lite "miniledig", sådär innan man blir ledig på riktigt. Fast för att göra det lite surt så måste jag läsa på inför mitt seminarium i psykologi B.

yummi.

Ramlar.

Förutom att frysa hela dagen så har jag haft ACT och en föreläsning om modernismen där vi bl.a. fick se den andalusiska hunden (som inte var så behaglig) plus att vi läst lite olika texter från olika ismer under modernismen, trevligt.

Fast det allra trevligaste just nu vore stora tjocksockar, en tjocktröja och jullov, men istället ska jag mysa med min biologibok och med l'amant för det är fortfarande en hel vecka kvar innan jullovet. J'adore.

Måndag hela dagen.

Luciamys med fina vänner på morgonen, inlämning av den första delen av miljöprojektet, julkalendermys, föreläsning om modernismen och bara en vanlig månadag.

Snart är det fredag och just nu så är det allt som jag längtar till, längtar tills världens finaste kommer hem.

Söndag igen.

Den här dagen alltså. Effektivt kan jag bara säga.

Först julklappsinköp, sedan lunch och efter det mer julklappar. Sedan paketinslagning och projektskrivande, efter det biologiplugg och färdigställande av ett par vantar och nu lite PA-läsning och kanske ACT om jag hinner innan jag somnar.

Fast först en liten pratstund med världens finaste som kommer hem på fredag. Jag längtar så att jag dör lite.

11 dec.

Den här dagen är lite pluggdag och kvällen kommer nog att innehålla samma sak, åh vilket mys på en lördagkväll.

Fast imorgon blir det lite julklappsletande och det kommer att bli så trevligt.
Trevligare än biologi i alla fall.

För det man inte vet får man ta reda på.

Imorgon är det äntligen fredag och som jag längtat! Även fast att jag ska viga min helg åt att studera flitigt och åt att slå in julklappar så tänker jag njuta av fredagen fullt ut (och låtsas att jag är helt ledig i helgen).

Men som sagt, jag ska njuta. Njuta av vad jag redan nu vet kommer bli en fantastiskt intressant psykologilektion (alla lektioner hittills har varit suveräna), njuta av julkalendermys på lunchen, fina vänner och te på eftermiddagen och en helkväll med några fantastiskt finfina människor.

Alldeles för fantastiskt.

Allt och alla.

Onsdag och det är bara onsdag och lite varm choklad och fina vänner.
Imorgon är det torsdag och jag ska bara försöka prata lite franska.

Annars så längtar jag tills fredag för mys med fina vänner.
Fast mest så längtar jag efter världens finaste människa.
Jag längtar alldeles för mycket, men snart så.

Världs-bästa-måndag.

Den här måndagen har varit grym utan att egentligen innehålla något.
Jag älskar dagar som den här.

V.49

Åh, nästa vecka ska jag uträtta en massa viktiga saker, det har jag bestämt mig för, så jag ska vara extremt produktiv. Jag ska jobba, jobba, jobba så att jag börjar ta mig i mål. Inga undanflykter.

Jag vill vara ledig till jul.

Egentligen.

Egentligen så skulle jag varit framme hos mitt hjärta nu, skulle fått pussa på honom och ha en finfinfin helg. Istället är jag hemma med lite feber i kroppen och med ett huvud där det känns som att det är ett disco som pågår.

Åh, vilken rolig fredag.

I said I was fine, but I lied.

Kvinnligt/manligt, korstaverket och ingenting.
Absolut ingenting.

RSS 2.0