Right as rain.

En helt vanlig dag fast ändå så var den helt underbar och speciell.

Psykologi på morgonen där lektionen bestod av att komma på en redovisning tills fredag, vår handlar om marginalgrupper. Annars blev det lite kemi på lunchen, världens roligaste labbpass kom direkt efter och hela dagen avslutades med långfika på vårt stammisställe. Mina fina, ni är guld ♥

Kvällen blir som den blir, ska i alla fall börja virka ett par kornblå vantar, fint.

The winds of change are blowing wild and free.

Miljökunskapen idag var luddig, men vi jobbar oss framåt. Vi letar fakta om miljö-och hälsofarliga kemikalier, jagar nummer till fabriker och fakta om plast, i detta fall PET. Det är intressant men lagomt ledsamt, jag längtar tills depressionsdelen är över och vi börjar diskutera lösningarna, för även om det ser svårt ut så kan vi lösa det.

Annars har vi pratat om Dvärgen och jag har kört en dubbellektion på körskolan. Tydligen så är jag en stjärna på att fickparkera och min lärare var lycklig, han tyckte att jag bara går framåt nu, tur det.

Annars så är måndagen nu slut eller ja, ungefär slut och imorgon är det tisdag.
Ja, herregud.

And while I'm away, I'll write home every day and I'll send all my loving to you.

Söndagen är snart slut och jag har ingen söndagsångest, skönt. Ska istället njuta av att vi skaffat en vattenkokare och av att jag lyckades göra en perfekt sats blåbärsmuffins idag. Spitze! Plus att jag ska längta, längta, längta tills på fredag, för då händer det grejer. Jag ska sätta mig på tåget i några timmar och sedan anlända i en annan stad där världens finaste finns. Svårt att gissa vart jag ska, eller hur?

Kärlek, kärlek, kärlek, mitt hjärta, kärlek.

bisous.



Kärlek just i detta nu.

Den är så fin och den är kärlek.

When the rain is blowing in your face and the whole world is on your case
I could offer you a warm embrace to make you feel my love

When the evening shadows and the stars appear
And there is no one there to dry your tears
I could hold you för a million years to make you feel my love

I know you haven't made your mind up yet but I would never do you wrong
I've known it from the moment that we met
No doubt in my mind where you belong

I'd go hungry
I'd go black and blue
I'd go crawling down the avenue
No
There's nothing that I wouldn't do to make you feel my love

The storms are raging on the rolling sea and on the highway of regret
The winds of change are blowing wild and free
You ain't seen nothing like me yet

I could make you happy
Make your dreams come true
Nothing I wouldn't do
Go to the ends of earth for you to make you feel my love
To make you feel my love


Here's the sun.

Lördag och en hel vecka är snart avklarad. Känns skönt på något sätt att tiden går framåt hela tiden. Klarade av yttligare en fas med teori på körskolan, firade mami och hittade en lösning på ett växande problem. Nu kommer jag kunna göra vad jag vill, precis där mitt hjärta vill vara. Lycka ♥

Poppar fram.

Gårdagen blev som det blev, fast vi var i alla fall det sötaste luciatåget som skådats. Nv3b, vi är en rätt så fin klass ändå!

Annars så är det psykologi A som börjar idag, ska bli jätteroligt! Tänkte läsa det förra året egentligen men då blev det niveau 4 et 5 istället (och jag ångrar mig inte ett dugg!). Ska även träffa franskagruppen för att prata om niveau 6, spännande. Annars måste jag och en annan fin miljövän göra vår läxa i miljökunskap och jag måste, måste, måste plugga teori på körskolan idag, inga fler undanflykter!

Sen blir nog den här fredagen inte så mycket mer, vi ska fira mami lite här hemma ikväll eftersom att hon fyller 49 idag, fint.

Bisous.

Gårdagen.

Gårdagen innehöll en hel del, som årets första svenska B lektion där vi fick ungefär 4 kilo böcker, men jag tror det kommer bli en rolig och intressant kurs. Den första boken Dvärgen börjar i alla fall på ett väldigt intressant sätt, jag tror att jag kommer tycka om den.

Lunchen innehöll bokande av en resa till Tyskland tillsammans med fyra finfina vänner och det kommer bli helt fantastiskt! Annars dansade hela klassen och sjöng på lunchen inför dagens deltävling i klassikern, trots spionage så tror jag att vi fått ihop något som kommer att fungera.

Annars var det också årets första miljökunskap A lektion, den kursen kommer göra mig ledsen många, många gånger och jag kommer att känna att allt ät hopplöst, men samtidigt kommer det bli intressant. Som igår såg vi en riktigt bra dokumentär som hette Tapped som handlade om vatten på flaska och platsflaskor. En sak är i alla fall säkert och det är att jag aldrig mer ska köpa vatten på flaska. Aldrig mer.

Idag är det klassikern och vi ska börja förbereda allt om en timme, läskigt och samtidigt galet roligt!

Bisous.

288.

Idag är det 288 dagar kvar tills studenten och jag har bildat en peppkommitté tillsammans med en fin vän. Vi har kollat på biljetter till Berlin, pratat om PA med några lärare som hittills gillar allt. Jag har planerat min höst, haft en körlektion och bokat in en massa körsaker, som tre riktigt läskiga saker.

Fast jag är så himla glad och jag längtar så mycket efter allt! Livet är så fint och jag ska snart lägga mig i sängen med en kopp blåbärste och sova tidigt. Mysdag idag och det ska bli en mysdag imorgon också! Fint liv helt enkelt!

Skvadern.

Skvadern är världens mest fantastiska skola, det finns ingen bättre och jag kommer att sakna den när jag slutar där. Så är det bara. Jag har världens bästa magkänsla inför det här året och jag tror nog att det kommer bli ett helt fanastiskt roligt år helt enkelt. Det kommer att bli freaking awesome ♥

Imorgon är lika nära som igår.

Gårdagen var fin, finare än vad jag trodde.
Jag vaknade som sagt upp med mitt hjärta och spenderade förmiddagen med honom. Vid fem hämtade en fin vän upp mig och vi hämtade upp fler fina vänner för att sedan bege oss mot festligheterna. Festen, en slags "förfest" inför trean och studenten var trevlig, många kramar, mycket prat och skratt, såpbubblor och ja, mycket fint fanns det där.

Fast morgonen idag var allt utom fin. Jag vet inte vad som hände men min mage bestämde sig för att strejka och krampa, jag har aldrig haft så ont i hela mitt liv, usch. Men nu är det i alla fall bättre, så jag ska istället gå ut och blåsa såpbubblor på altanen.

Imorgon börjar skolan igen och för första gången någonsin känner jag ingen skolångest, det här året ska bli så himla fint, på alla sätt och vis ♥

Underbara älskade.

Gårdagen var så fin, natten var fin och morgonen var fin. Jag älskar mina finfina och jag älskar mitt hjärta, han är helt fantastisk. Så i förmiddags sa vi hejdå för två veckor, det kommer att gå så fort och vips så är jag i Stockholm hos honom, mitt hjärta ♥ Jag är positiv, tiden går fort bara man har något att längta efter ♥

Men ikväll ska jag först bila med mina finfina till en fest för att sedan där umgås, äta, dansa, sjunga och blåsa såpbubblor. Visserligen tror jag att jag håller på att få en elak öroninflamation, men jag tänker ha roligt ändå. Livet är ju trist ibland, men då får man göra det bästa av situationen. Inte sant?


Lycka.

Trevlig dag med gammal vän, klar med fas B av körkortteorin, mötte mitt hjärta vid bussen, myspromenad hem, pusspusspuss och massa prat. Ikväll blir det till att bowla och sen blir det flight of the conchords. Så fin fredag ♥

Allt som vi har är stunder som den här.

Den här dagen blir fin.
Ska först träffa en gammal vän, sen kommer mitt hjärta hem, han kommer hem hit, till mig! Åh jag är så glad! ♥ Senare blir det till att bowla med mina finfina och mitt hjärta, och kanske, kanske att det blir lite flight of the conchords för oss när vi kommer hem.

Åh den här dagen känns som kärlek.

Min hemstad.

Åh, det verkar som att imorgon så blir min hemstad verkligen min hemstad. Mitt hjärta kanske ska komma hem bara för helgen eftersom att han inte har en enda aktivitet. Lycka ♥

Min hemstad.

Så vad du än gör minns det här, mitt hem är där mitt hjärta är och det här är min hemstad.

Mitt hjärta ♥

Kan vi bygga upp något nytt?

Idag har det hittills hunnits med ett besök på staden med fina människor, klippa luggen, inhandla diverse behövliga saker inför en ny termin och pluggat teori, och såklart en obligatorisk fika. Trevligt värre.

Men ikväll blir det spelkväll med fina människor, mitt lokalsinne ska testas och det bli en intressant övning. Te blir det nog också, fint.

bisous


Svårt att säga kom närmre när du är så långt bort.

Fin dag igår, mycket mycket fin dag. Åh vad jag har saknat min vän, jag älskar dig och vad som än händer så har vi varandra, tack ♥ Annars blev det lite fika, lite buzz och lite prat. Mycket fin onsdag.

Torsdagen kommer nog kanske också innehålla fika, även lite teori, luggklippning och det verkar som att det blir bio med några fina människor. Det verkar helt enkelt som att det kommer att bli en trevlig torsdag.

bisous.

Mina finaste.

Igår spenderade jag både dagen och kvällen med några finfinfina människor, jag har saknat dem så under sommaren och som sagt, det här året ska bli vårt år, vi ska ha så otroligt roligt ♥

Annars så är det måndag, mitt hjärta börjar på sin nya skola idag där han ska spendera de närmaste fem åren, min syster och hennes sambo ska komma hem på minisemster, jag har städat och bakat muffins tills att de ska komma och jag ska snart, om ett tag laga lite lunch.

Det är måndag och jag saknar Frankrike, juni och mitt hjärta, fast allt är bra, på något sätt ändå.



And I can't explain.

Dagens finaste blir eftermiddagsnöjet, bakning med nästan alla finfina (utom en som fortfarande är på vift i Europa). Det kommer att bli alldeles för fint och jag har saknat mina finfina, mycket. Äntligen börjar vanor att ta form, äntligen är vi samlade igen.

Man får inget för det när man vill folk väl, när man har en vilsam själ.

Fredrik går om och om igen, en citronkaka är färdigbakad och några slöa timmar i solen har förflutit. Det är lördag och du har flyttat. Allt kommer att bli bra, jag vet det men jag är hemskt dålig på det här med separationer och att bryta vanor, du vet ju det. Jag älskar dig, mer än vad du någonsin kan förstå och jag längtar tills vi ses, vilket blir snart, som du sa, tidigare än vad vi båda tror ♥

-


Det finns en tid för att börja om och den är nu.

Jag vet inte varför men det kändes rätt på något sätt, att börja om allt det här.

Så nu blir det såhär, en nystart på en fredag den 13, dagen då min syster fyller 23, dagen då jag och mitt hjärta varit tillsammans i över 2 1/2 år, dagen innan mitt hjärta flyttar många mil härifrån och veckan innan jag påbörjar mitt sista och tredje år på gymnasiet, året innan livet börjar på riktigt.

Välkommen till början på nya äventyr.

RSS 2.0